‘Tekenen in de zoo’ – lenteworkshop

Tekenen-in-de-Zoo-voorjaar-2020-FLYER

Update: we schuiven de workshop nog even door ivm de verordeningen rond het coronavirus totdat het echt weer kan. Burgers’ Zoo is net als alle andere dierenparken en stadsboerderijen dicht voor onbepaalde tijd: https://www.burgerszoo.nl/
Het evenement laat ik alsnog even staan en houd je graag op de hoogte. Ik wens een ieder in de tussentijd veel sterkte en gezondheid toe! 

Leer dieren tekenen in de zoo

Door het covid-19 virus schuif ik nog even met de workshop tekenen in de zoo. 

Volwassenen workshop

Hoe teken je dieren? Dat kan best lastig zijn omdat ze zo beweeglijk zijn. Elk dier heeft daarnaast ook een eigen type huid of bijvoorbeeld veren.

Al ruim tien jaar geef ik tekenles in Burgers’ Zoo en de laatste jaren daarnaast op de stadsboerderij. In drie lessen leer ik je de basics, zodat jij een goede start hebt om een bewegend dier op papier te krijgen. En ook als je al meer ervaring ben dieren tekenen  hebt, ben je van harte welkom. Je krijgt begeleiding op maat. We gaan met diverse materialen aan de slag om het dier en zijn karakter, de anatomie en uiterlijke eigenschappen als huid, haren te tekenen. Doe je mee?

Binnenkort hoop ik dat de dierentuin weer open is voor een workshop voor volwassenen, tijd van 10.00 – 12.30 uur. En anders kunnen we gaan tekenen bij een schaapskudde of bijvoorbeeld paardenwei.

Kosten per les € 16,50, per twee lessen € 32, per drie lessen € 48,50. Ik neem hiervoor normaliter wat basisvellen A3 mee + een ondergrond + basismateriaal mee. Heb je nu zelf basismateriaal waarmee je lekker werkt, dan is dat altijd handig. Het tekenen is in Burgers’ Zoo, Anton van Hooffplein 1, Arnhem. Breng je je eigen abonnement mee? Je kunt dit alvast online aanvragen bij de dierentuin als je er nog geen hebt. In drie keer heb je ‘m er al uit.

anne-luchies_workshop-burgers-zoodsc05971

Kids workshop

De beperkingen in verband met het corona-virus worden 11 mei versoepeld. Kinderen mogen dan als eerste weer naar buiten. Voor kinderen tot 12 jaar die graag dieren willen leren tekenen is het dan mogelijk een workshop dieren tekenen te gaan volgen. Nadere data volgt. Een les kost € 12,50 per keer, inclusief materiaal en een glaasje ranja. Als de stadsboerderij open is, kunnen we daar ook gaan tekenen. Voor het tekenen in de dierentuin geldt: Breng je zelf je Burgers’ Zoo abonnement mee?

Bij regenachtig weer tekenen we in één van de hallen of elders beschut.

(Kinder) feest of bedrijfsuitje?

Een workshop ‘Tekenen in de Zoo’ of stadsboerderij (of bijvoorbeeld een workshop monotype) speciaal voor een verjaardag, jubileum of een bedrijfsuitje voor een stuk teambuilding? Of als kinderfeestje? Er is vast een kinder- cq stadsboerderij, schaapskudde of paardenwei bij jou in de buurt voor een tekenuitje. Het kan al voor een paar uur. Informeer gerust naar de mogelijkheden van Studio 00.10.

Doe je mee? Geef je snel op. Voor info en aanmelding workshop: info@anneluchies.nl

Voor specifieke vragen kun je bellen met: 06 25 17 44 57.

Anne Luchies Studio 00.10

#tekenen #tekenenindezoo #zoo #burgerszoo #drawing #drawingatthezoo #animal #animaux #tierezeichnen #tiere #tekenenopdestadsboerderij #kinderboerderij #volwassenen #kinderen #corona #coronavirus #covid-19 #buitentekenen #paarden #koeien #schaapskudde

 

Plaats een reactie